Тогава, когато се изясни пред цялото общество, включително коя е Мата

...
Тогава, когато се изясни пред цялото общество, включително коя е Мата
Коментари Харесай

Рашков: Ще ида на разпит, когато се изясни коя е Мата Хари


Тогава, когато се обясни пред цялото общество, в това число коя е Мата Хари, кой е посещавал някогашния министър-председател в резеденцията, дали тя е получавала пари от това шкафче и какъв брой, тогава Прокуратурата в България има моралното право да търси един депутат, който явно им е неуместен. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната " и някогашен министър на вътрешните работи в кабинета " Петков ".

" Когато изясним това, както и когато се проведе разпит на Васил Божков в Дубай. Щом като не може да бъде свикан тук, може да го разпитат посредством видеоконференция, да го разпитат там на място управляващите, или прокурор, или проверяващ орган да отиде на място и Васил Божков да удостовери, че е осигурявал милиони средства на Борисов, Горанов и Арнаудова. Когато се изяснят тези неща, които са по-напред във времето, в сравнение с моето изявление, тогава ще е заслужено да ме чакат с призовка с цел да ме питат от кое място знам обстоятелства за Автомагистрала " Хемус ". Всички обстоятелства за Автомагистрала " Хемус " ги знаят Нанков, Петя Аврамова в това число 15 близки до ръководството на Борисов строителни компании, които получиха 1 милиард и 200 милиона предплатено без сега да имаме " Хемус ",, добави той.

" Тези въпроси са наред да се изяснят. Това, което започнахме като следствие в Министерство на вътрешните работи, от 1 обвинен станаха 9. Да бъде по този начин добъдр този прокурор Денков да попита неговия сътрудник какво съм споделил, когато съм бил в Градска прокуратура по същия мотив. Очевидно Борисов посредством Гешев се пробва да разбере какво знам аз и което бих могъл да изложа по делото против мен, което води ГЕРБ в Софийски градски съд и което е планувано за идната година януари, февруари ", разяснява още Рашков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР